Δραστηριότητες

Παιδικά εργαστήρια κεραμικής

Το εύπλαστο υλικό του πηλού προσφέρει δυνατότητες δημιουργικής έκφρασης, σωματοποίηση της δημιουργικότητας αφού το παιδί συνδέεται με το υλικό του πηλού και απολαμβάνει τη διαδικασία της δημιουργίας, αποτυπώνοντας σε αυτήν συναισθήματα και σκέψεις που σε άλλη περίπτωση δε θα μπορούσε να εκφράσει. Κάντε κλικ στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες.

Εργαστήριο κεραμικής για παιδιά 4-6 ετών

Το Βύσσινο καλωσορίζει τα μικρότερα παιδιά στον κόσμο της κεραμικής και της πηλοπλαστικής.

Περισσοτερες πληροφορίες εδώ

Εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά 5-12 ετών

Η δημιουργία της τέχνης και ειδικά εκείνη της κατασκευής ενός κόσμου μέσα από τη ζωγραφική είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και καλλιέργεια της δημιουργικότητας αλλά και της φαντασίας ενός παιδιού. Στο Vissino Art Place η τέχνη της ζωγραφικής ενισχύει αυτές τις δεξιότητες και καλλιεργεί το έμφυτο καλλιτεχνικό ένστικτο του παιδιού. Κάντε κλικ στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες.

Ισπανικά Creative learning 4-7 ετών

Η παιγνιώδης μάθηση των ισπανικών μέσα από ένα βιωματικό εργαστήριο ρεαλιστικών εμπειριών για μικρά παιδιά θα τους εισάγει στον μαγικό κόσμο των Ισπανικών. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά 5- 8 ετών

Η εκπαιδευτική ρομποτική συνδέεται με βιωματικές εμπειρίες μάθησης, κατασκευές και παιχνίδι με τα γνωστά και αγαπημένα Lego, τα παιδιά εισάγονται στον κόσμο της τεχνολογίας αλλά και της ρομποτικής. Κάνοντας κλικ στην εικόνα μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για εφήβους

Κάνοντας κλικ στην εικόνα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πως το εργαστήρι αυτό βοηθάει τους εφήβους να βρουν τη δική τους γλώσσα και να εμπλουτίσουν τη γλωσσική καλλιέργεια και τον γραπτό τους λόγο.

Δημιουργική γραφή για παιδιά 8-12 ετών

Ο χώρος τέχνης Βύσσινο για 4η συνεχόμενη χρόνια διοργανώνει σεμινάρια δημιουργικής γραφής για παιδιά από 8-15 ετών, για περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο δημιουργικής γραφής κάντε κλικ εδώ

Θεατρικό Παιχνίδι

Το θεατρικό παιχνίδι εξοικειώνει τα παιδιά με την τέχνη της υποκριτικής και τους δείχνει το δρόμο της αυτοέκφρασης και της επικοινωνίας. Κάντε κλικ στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες.